Markiser

För mer information besök vår hemsida 

Eller vår hemsida för Göteborg

De vertikala persiennernas tyger ändrar utrymmet. Upptäck mångsidigheten hos oss på Pelles Markiser i Stockholm
Vertikala persienner betecknar system för sammankopplade smala tygbanor. Dessa textilslamtar kan justeras eller vändas individuellt och kontinuerligt i vertikal orientering. Detta reglerar förekomsten av solljus i rummet i de finaste graderingar, beroende på positionen för solen.
Vertikala persienner imponerar med sin prestation i både privat boende och kontrakt områden. De erbjuder ett brett utbud av lösningar för stora fönsterytor, dörrar, takfönster, många speciella former eller som rumsavdelare. De är också idealiska för olika arbetsstationer.

Också till och med leken med olikt kulört lameller eller kombinationen med dekors eller genomskinlighet inom en behang är avgörande designbeståndsdelar som brytningar, kontraster eller färgar övertoningar kan utformas med.

• Kontinuerligt ljus och visuell reglering
• Skuggning av stora fönsterytor• Specialformer/böjda system
möjligt
• Unikt designat och färgkoordinerat

Atmosfäriskt ljus spelar vid ditt fönster.
Fascinationen av veckade tyger ligger i den reliefliknande effekten av filigran rynkor och i de resulterande olika ljuseffekter på fönstret. Beroende på rynkornas position och färgernas intensitet skapas separata optiska differentieringar i hängningen.
Denna effekt förstärks av användningen av olika material och ytor. Spektrumet av användbara textilier sträcker sig från känsliga, fina, transparenta, glansiga till täta, grova och rustika. Dessutom finns det ett brett utbud av färger som innehåller nästan alla nyanser. Smart design kompletterar uni-paletten.

Rollos – Extremt praktiskt och extremt vackert
Rullgardiner är konstruerade och tillverkade enligt högsta standard, både inom teknik och hängning. Tack vare sitt tydliga och enkla designspråk smälter de subtilt in i den moderna miljön. Rullgardinerna erbjuder funktionellt och textilt visuellt och solskydd i det privata vardagsrummet, i kök och badrum samt i objektområdet.
Valet av hängning är avgörande för graden av visuellt, visuellt och lätt skydd. På så sätt kan individuella effekter och stämningar genereras av olika nivåer av transparens, strukturer och färger. Dessutom är funktionsorienterade tyger lämpliga för användning i våtrum och i objektet.
Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för särskilt stora fönster och glasfronter samt för takfönster.
Fördelar:
• Skräddarsydd för din smak

• Installation i glasremsan
möjlig

•Enkel drift, elektrisk eller manuell

•Finutexaminerad låsning av hängningen • Ljustransmission särskilt
variabel

• Upp till 300 cm bredd möjlig

• Uppsamling med ett brett utbud av färger och ett brett utbud av strukturer för graden av synlighet, utsikt och ljusskydd

Våra rullgardiner kännetecknas av sin bekväma drift och kan enkelt manövreras manuellt eller elektriskt.
Beroende på modellvarianten kan du välja mellan kedja, sladd, mjuk, arbetshandtag, service och vevdrift för manuell drift.
Majoriteten av modellerna kan också drivas elektriskt, vissa modeller har också en batteridrift. Har du frågor om driften av våra markiser i Stockholm? Kontakta Pelles Markiser i Stockholm redan idag så svarar vi på dina funderingar!

Enkel form och starkt uttalande

Ytan gardinen är en slät hängande fönster dekoration som kan flyttas till skenor. De breda tygpanelerna är fästa vid vagnar som löper med framsidan nedåt i bärskenan. Detta innebär att tygpanelerna flyter estetiskt och fint i taket utan några igenkännliga element. Vid behov kan de snabbt skjutas åt sidan.
Den harmoniska sammansättningen av teknik och tyg samt det puristiska formella språket skiljer ytgardiner. De anpassar sig till den arkitektoniska miljön och är särskilt lämpliga för fönster från golv till tak och glasfronter eller som rumsavdelare.

Olika panelbredder, transparenser och ytstrukturer kan kombineras efter individuella önskemål och erbjuda mångsidiga designalternativ för harmoniska, kontrasterande eller överraskande effekter.

Produktfördelar

• Skräddarsydd för mätning •

Skuggning av stora fönsterytor

• Även lämplig som rumsavdelare

• Krökta system möjlig

• Bekväm drift, manuell eller elektrisk

• Universitet och dess färgkoordinerade
• Kvaliteter med en bred färgpalett för individuella färgkombinationer

• Tekniskt utrustade tyger för ett brett spektrum av applikationer

Användningsalternativ

För drift av din ytridå kan du välja mellan en snurrande stång eller sladd. Alternativt kan du flytta de enskilda panelerna fritt för hand eller styra dem med ännu mer komfort via en elmotor.
Frågor om användning av markiser i Stockholm? Inga problem! Ring Pelles Markiser i Stockholm idag!

Ingen chans för insekter och pollen

Varje insektsmedel lösning kännetecknas av den sofistikerade tekniken och ökad kvalitet och komfort. Skräddarsydda spännramar, pendel och svarvramar för fönster och dörrar samt skjutsystem och rullgardiner kan monteras i några enkla steg. Nästan osynlig, men mycket effektiv, skyddar de fönster, dörrar och lätta axlar precis som ett andra skyddande lager från objudna gäster.

De robusta aluminiumprofilerna passar in i helhetsbilden och garanterar den obegränsade funktionen hos fönster och dörrar samt redan installerade fönsterluckor. De flexibla installationsalternativen, den enkla rengöringen och produkternas höga säkerhetsstandard är övertygande.
Nyfiken på att veta mer om hur dina markiser i Stockholm skyddar mot insekter och pollen? Ring oss på Pelles Markiser Stockholm och ställ dina frågor!

Användningsvarianter Till skillnad från de fasta spännramarna kan du styra de rörliga insektsavvisande produkterna antingen manuellt eller via elektriska driftsvarianter.

Installationsalternativ

Insektsmedelslösningarna kan installeras i vertikala fönster, pendel- och skjutdörrar samt takfönster med bara några enkla steg.
Om det behövs kan du hänga insektsmedel spännramarna i fönstret utan att borra. De fjäderbelastade flikarna i rostfritt stål och det integrerade fjädringsskyddet gör det enkelt och säkert att använda. Installationen av skjut-, rullgardin- och pendelsystem kan också göras snabbt och enkelt tack vare den sofistikerade tekniken.