Hemstädning i Stockholm

Det finns en massa bra saker som kommer av att testa på olika jobb i livet. Jag arbetade till exempel under en period med hemstädning i Stockholm. När jag nu, 10 år senare, ser tillbaka på den tiden så kan jag tydligt bevittna de fördelar jag bär med mig. Idag tänker jag lista det bästa med att ha jobbat med hemstädning i Stockholm – så som jag ser det.

En av de mest centrala delarna med att arbeta med hemstädning i Stockholm är förstås staden. Man bor i Sveriges huvudstad. Det är helt klart en av de vackraste huvudstäderna i hela världen. Jag ser inte vilken annan stad som skulle kunna slå den på fingrarna. Jag flyttade till Stockholm och började jobba med hemstädning direkt efter gymnasiet. En spännande tid, för att inte säga lite. Jag var helt själv till en början. Ingen annan vågade flytta med mig upp när det begav sig. Jag fick helt enkelt ta min billiga resväska – packa den jäveln full – och dra. Det knyter an till nästa punkt.

Att skaffa sig erfarenhet som ung på arbetsmarknaden är A och O. Det råder inga tvivel om. Jag är oerhörd nöjd att jag började jobba med hemstädning i Stockholm eftersom det lärde mig att uppskatta min egen kompetens på något vis. Jag kände mig nöjd med den jag var och det jag gjorde och det jag kunde. Det hade jag inte riktigt känt förut. Det var då jag kände att jag blivit vuxen på riktigt. Att jag dög till som jag var och i det jag kunde. Flummigt kanske, men sant icke desto mindre. Det hade förstås inte behövt vara varken hemstädning eller Stockholm. Det händer förhoppningsvis för alla alldeles oavsett var de bor eller vad de jobbar med. Det tror jag i alla fall.

En tredje aspekt av arbetet var att få hantera pengar. När jag började jobba med hemstädning i Stockholm fick jag lön, och det kändes helt otroligt. Vi hade alltid varit ganska barskrapade när jag växte upp. Det fanns inte riktigt utrymme för att ta ut svängarna. Nu gjorde det äntligen det. Inte för att jag tjänade multum på att arbeta med hemstädning i Stockholm men allt är bättre än 0 kr. Eller hur?

Ställ era frågor! Om mig eller om min tid inom hemstädning i Stockholm eller om något helt, helt annat. Jag är öppen för allt som kommer in och försöker, som vanligt, att besvara allt ni skickar till mig.

Ni är bäst. Ha en fin kväll!