Om mitt städföretag

Jag trodde verkligen inte att den här bloggen skulle agera verktyg för marknadsföring. Ja, i alla fall inte om någonting annat än mitt måleri. Detta har nu ändrats. Jag har öppnat Pandoras ask och talat om vem jag är utanför bloggen. Jag har berättat att jag driver ett städföretag. Jag har också berättat att nämnda städföretag är ett av Sveriges absolut främsta. Det är i detta faktum, denna kommentar, som mitt inlägg idag grundas. Såhär är det:

Efter att jag har berättat om mitt städföretag har många hört av sig. Intresset för våra tjänster är tydligen stort bland er, kära läsare. Detta både gläder mig och sätter mig i en jävligt konstig situation. Jag är inte här för att pracka på er de tjänster som mitt städföretag erbjuder. Men vet ni å andra sidan vad jag bara är? Ja, ni gissade rätt. Jag är bara en människa. Mitt städföretag lever på det goda rykte vi har. Jag kan inte missa chansen att tala om detta när ni ändå ber mig.

Jag kommer att berätta för er varför just vårt städföretag är bäst, när det kommer till olika aspekter.

För det första så är vi ett städföretag som är lätt att ha att göra med. Detta kan förstås uttryckas på olika sätt. Jag ska berätta vad jag menar. Vi är oerhört bra på att föra dialog redan från början. Under samarbetet, vare sig man anlitar oss för långvariga eller kortvariga tjänster, så är vi tydliga. Tydliga gällande villkor om pris, omfattning av arbetet, kontinuitet, förändringar av villkor – ja, om precis allt egentligen. Kanske tycker ni att detta är en självklarhet för ett städföretag, eller vilket företag som helst för den delen. Detta är tyvärr inte verkligheten. När du väljer vårt städföretag så kan vi lova att vi, från dag ett, sköter allt på bästa möjliga sätt.

Vi rör oss vidare. Det går förstås inte att undangömma det faktum att vi erbjuder de bästa tjänsterna till de lägsta priserna. Det är faktiskt helt sant. Vi kan erbjuda prispressade kostnader till alla kunder eftersom vi är bra på vårt jobb. Det ena hänger ihop med det andra. Vi är effektiva och kan leverera resultat som skulle ta andra städföretag betydligt längre tid. Detta gör oss till ett oslagbart alternativ för företag och organisationer i precis alla storlekar.

Om du funderar på att anlita oss: Ta då kontakt! Jag svarar på alla kommentarer i kommentarsfältet. Berätta lite vad ni behöver så leder jag er till rätt person på städföretaget.

Låter det bra?