Fasadrenoveringar i Stockholm

Det fick en del genomslag när jag för en dryg vecka sedan berättade om mitt jobb inom fasadrenovering i Stockholm. Det där är dessutom nästan en underdrift. Många hade tydligen missat att jag överhuvudtaget arbetade med fasadrenovering i Stockholm, och det förvånade mig. Hur som helst så tänkte jag att jag skulle ge publiken vad den vill ha den här veckan. Det kommer bli ett väldigt annorlunda inlägg i vilket jag talar om något jag aldrig skrivit om förut: Mitt jobb.

Så, hur berättar man om sitt jobb om man arbetar i Stockholm med något så specifikt som fasadrenovering? Om detta tvista inga lärde eftersom ämnet inte skrivits om förut, mig veterligen. Jag får helt enkelt skjuta från höften och bli pionjär på ämnet. Jag gör det genom att berätta om de senaste uppdragen jag haft inom fasadrenovering i Stockholm.

De projekt jag kommer att berätta om är de senaste jag utfört i huvudstadsregionen. Nu kör vi:

Uppdrag 1

Det finns gott om gamla byggnader som behöver fasadrenovering i Stockholm. Detta gör mitt arbete väldigt trevligt emellanåt. Särskilt mycket gillar jag att utföra jobb i stadsdelar som Gamla stan och Södermalm. Det var därför som jag blev väldigt nöjd över att få ett projekt under våren som matchade min smak. Högalidsgatan hade en gammal byggnad som var i behov av ansiktslyft. Detta löste jag och mina kollegor med effektiv fasadrenovering i Stockholm.

Uppdrag 2

Nästa uppdrag skedde i en helt annan del av stan, i Husby. Det finns något väldigt tillfredställande med att utföra fasadrenovering på de gamla miljonprojekthusen i Stockholm. Jag vet inte riktigt vad det är. Det känns bara fint att på något vis få vara med och rusta upp det gamla Sverige. Om inte annat så finns ett stort behov av våra tjänster. Det adderar ytterligare ett moment av tillfredsställelse.

Uppdrag 3

Offentliga byggnader i Stockholm behöver också fasadrenovering. Detta tenderar många att glömma när man berör ämnet. Nästa, det tredje och sista uppdraget jag nämner idag, var just ett sådant. Vi skulle utföra fasadrenovering i Stockholm på en kommunal byggnad. Det var utmanande, eftersom byggnaden var väldigt annorlunda byggt. Faktum är att vi fick söka experthjälp från en konsult som hade erfarenhet av liknande projekt. Det var spännande på sitt eget sätt.

Nästa vecka tänker jag att jag kan visa lite bilder av projekten. Ni får hålla er nyfikenhet i schack till dess. Vi hörs på tisdag!